DIENSTEN

Voor individu, team of groep.

Kim Besselink is ervaren trainster op het gebied van Communicatie en Bejegeningskunde en heeft jarenlange ervaring als psychodynamisch therapeut en coach.  Ze neemt je mee op reis naar het wezen van zelfbewustzijn, geslaagde communicatie en het ontdekken en inzetten van je volledige potentieel voor jezelf en de mensen om je heen.

 

Zij en haar paarden leren jou je innerlijke drijfveren, emoties en gedrag te (h)erkennen. En hier trouw aan te blijven. In verbinding met jezelf de verbinding met de ander aan te gaan. Begrijpen en begrepen worden. Over hoe je elkaar beïnvloedt en waar jouw grenzen liggen. Hoe jij jezelf in de wereld laat zien. Hoe jij een stijl kiest die je past en gaat kijken wat dat doet met de ander en of het oplevert wat je wil. Over leiden of adviseren vanuit wijsheid en in verbinding met mensen onder je, naast je, boven je. Dat je je dromen waarmaakt en vanuit overvloed werkt en leeft.

 

Hoe we werken

We werken in op drie terreinen: Verbinding, Communicatie en Leiderschap

 

Voor wie

Voor personen en teams die graag in een prettige omgeving zichzelf handvatten willen geven. Op het gebied van zelfinzicht,

op gebied van het zichzelf representeren, samenwerken en op het gebied van positie innemen en impact vergroten.

Het is geen trucje, eye opener. Het programma is om diepgang te creëren op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, persoonlijke effectiviteit en persoonlijk leiderschap , die duurzame verandering teweeg brengt.

Het Heartfelt programma kent drie opeenvolgende trainingen te weten Heartfelt Connection, Heartfelt Communication en Heartfelt Leadership. Wij bieden dit programma of delen daarvan ook in-company aan.

 

ONze diensten

 

Heartfelt Connection Heartfelt Communication Heartfelt Leadership (Team)Training op maat Individuele sessies VIP training

 

 

 

Laagstraat 10 ELL • Nederland • T 06-51471719 • info@equijoy.nl

Algemene voorwaardenPrivacyverklaringAnnuleringsregeling